Ha már eldöntötted, hogy szeretnél családi házat építeni, de még bizonytalan vagy a kivitelezés formájában, akkor engedd meg, hogy segítsünk neked.

Állandó dilemma ügyfeleink körében, hogy generálkivitelezéssel, vagy önállóan szervezik meg az építést. Mind két módozatnak vannak előnyei és hátrányai is. 

Ha  generálkivitelezéssel bennünket szeretnél megbízni, akkor több éves kivitelezői tapasztalattal látjuk el feladatunkat. Saját munkavállalóink, állandó alvállalkozóink és jól képzett műszaki szakembereink garantálják neked a nyugodt építkezés folyamatát. Jól szervezett munkafolyamatokat, összeszokott csapatokat fogsz nálunk találni. Minden építkezést kiemelt projektként kezelünk, így külön építésvezetőkkel, állandó szakipari csapatokkal, felelős műszaki vezetőkkel együtt szerződünk a kivitelezésekre. 

Már a telek kiválasztása után felveheted velünk a kapcsolatot, mert a tervezéstől egészen a kulcsátadásig vállaljuk, hogy segítjünk elképzeléseid megvalósítását. 

Mert mi komolyan gondoljuk, hogy megépítjük álmaid otthonát.

Cégünk referencia munkái között megtalálhatóak magánszemélyes családi ház építések, mint vállalkozások megbízásából elvégzett kivitelezések. 

További munkáinkat a Galériában tudod megnézni.


 Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot!